La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El divendres 11 de setembre de 2020 va tenir lloc al Pati de les Magnòlies, el tradicional acte institucional, que des de fa deu anys organitzen conjuntament la Generalitat, la Diputació i Ajuntament de la ciutat. Hi varen participar amb els seus parlaments el delegat del Govern a Girona, Pere Vila, l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, i el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer. L'acte de la Diada a Girona es va tancar amb el cant de "Els Segadors".

Cant dels Segadors, al final de l'acte
(Ampliar) - Cant dels Segadors, al final de l'acte.

A l'acte hi va assistir l'exconsellera Dolors Bassa. Degut a les mesures contra la Covid-15, l'acte va ser de petit format i l'accés al Pati de les Magnòlies de la seu de la Generalitat a Girona va quedar restringit als representants institucionals.

Actuació musical al Pati de les Magnòlies
(Ampliar) - Actuació musical al Pati de les Magnòlies.
Parlaments al Pati de les Magnòlies
(Ampliar) - Parlaments al Pati de les Magnòlies.

Diada Nacional de Catalunya 2019. Articles i reportatges fotogràfics dels diversos esdeveniments a Girona durant els dies 10 i 11 de setembre.

Diada Nacional de Catalunya 2018. Articles i reportatges fotogràfics dels diversos esdeveniments a Girona durant els dies 10 i 11 de setembre.

Diada Nacional de Catalunya 2017. Articles i reportatges fotogràfics dels diversos esdeveniments a Girona durant els dies 10 i 11 de setembre.

Diada Nacional de Catalunya 2016. Articles i reportatges fotogràfics dels diversos esdeveniments a Girona durant els dies 10 i 11 de setembre.

Diada Nacional de Catalunya 2015. Articles i reportatges fotogràfics dels diversos esdeveniments a Girona durant els dies 10 i 11 de setembre.

Diada Nacional de Catalunya 2014. Articles i reportatges fotogràfics dels diversos esdeveniments a Girona durant els dies 10 i 11 de setembre.

Diada Nacional de Catalunya 2013. Articles i reportatges fotogràfics dels diversos esdeveniments a Girona durant els dies 10 i 11 de setembre.

Diada Nacional de Catalunya 2012. Articles i reportatges fotogràfics dels diversos esdeveniments a Girona durant els dies 10 i 11 de setembre.


[Més imatges]--- Back-Index-Next

Actuació musical durant l'acte institucional

(Ampliar) - Actuació musical al Pati de les Magnòlies, durant l'acte institucional.

El delegat del Govern a Girona, Pere Vila, durant el seu parlament

(Ampliar) - El delegat del Govern a Girona, Pere Vila, durant el seu parlament.

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, durant el seu parlament

(Ampliar) - El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, durant el seu parlament.

Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, durant el seu parlament

(Ampliar) - Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, durant el seu parlament.

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés