La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

El divendres 11 de setembre de 2020 va tenir lloc al Pati de les Magnòlies, el tradicional acte institucional, que des de fa deu anys organitzen conjuntament la Generalitat, la Diputació i Ajuntament de la ciutat. Hi varen participar amb els seus parlaments el delegat del Govern a Girona, Pere Vila, l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, i el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer. L'acte de la Diada a Girona es va tancar amb el cant de "Els Segadors".
A l'acte hi va assistir l'exconsellera Dolors Bassa. Degut a les mesures contra la Covid-15, l'acte va ser de petit format i l'accés al Pati de les Magnòlies de la seu de la Generalitat a Girona va quedar restringit als representants institucionals.

[Diada 2019]--[Diada 2018]--[Diada 2017]Diada Nacional 2020. Acte institucional a l'Auditori Josep Irla, amb parlaments de Marta Madrenas, Miquel Noguer i Pere Vila

[Informació]

[Més imatges]

Informació-Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés