La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats


Back

Anar

Assaig de la manifestació "A punt".
2 de setembre. Assaig previ a la manifestació "A punt", a Salt. Acte al Jardí de la Infància. Reportatge fotogràfic. 36 imatges.

Assaig de la manifestació A punt
Anar

X Marxa de Torxes. Lectura del manifest.
10 de setembre. Lectura del manifest a la plaça de la Catedral, amb intervencions de Jaume Piquer i Bakari Sane. Article. Reportatge fotogràfic. 24 imatges.

X Marxa de Torxes. Lectura del manifest
Anar

X Marxa de Torxes. Els fets històrics.
10 de setembre. Recreació històrica teatralitzada a càrrec de l'agrupació Regiment de Sant Narcí i l'actriu Cristina Cervià. Article. Reportatge fotogràfic. 44 imatges.

X Marxa de Torxes. Els fets històrics
Anar

X Marxa de Torxes. La marxa.
10 de setembre. Desfilada pels carrers del Barri Vell amb la participació de Fal·lera Gironina i Diables de l'Onyar. Reportatge fotogràfic. 36 imatges.

X Marxa de Torxes. La marxa
Anar

X Marxa de Torxes. Crema del decret de Nova Planta.
10 de setembre. A la plaça del Vi, crema del decret de Nova Planta i cant de Els Segadors, amb Rosa Pou. Reportatge fotogràfic. 24 imatges.

X Marxa de Torxes. Crema del decret de Nova Planta
Anar

X Marxa de Torxes. Concert amb Falciots Ninja.
10 de setembre. A la plaça del Vi, acabats els parlaments, va tenir lloc un concert a càrrec del grup Falciots Ninja. Reportatge fotogràfic. 39 imatges.

X Marxa de Torxes. Concert amb Falciots Ninja
Anar

Homenatge floral a Carles Rahola.
11 de setembre. Homenatge al monòlit dedicat a Carles Rahola a la Rambla de la Llibertat. Article. Reportatge fotogràfic. 25 imatges.

Homenatge floral a Carles Rahola
Anar

Acte institucional.
11 de setembre. Acte institucional conjunt de la Generalitat, Diputació i Ajuntament de la ciutat, al pati de la Diputació. Article. Reportatge fotogràfic. 35 imatges.

Acte institucional
Anar

Concentració a la plaça del Vi.
11 de setembre. Concentració prèvia a la manifestació a Salt, amb lectura del manifest i cant de Els Segadors a la plaça del Vi. Reportatge fotogràfic. 60 imatges.

Concentració a la plaça del Vi
Anar

Manifestació sota el lema "A punt".
11 de setembre. Manifestació sota el lema "A punt", al Passeig dels Països Catalans, a Salt. Article. Reportatge fotogràfic. 115 imatges.

Manifestació A punt, a Salt
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés