La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

El 31 de març de 2021 va tancar definitivament l'establiment "El Portal del Col·leccionista", creat i regentat per Joan Cortés López, al carrer de la Força, després de quaranta-set anys d'activitat dedicada a la cultura i al col·:leccionisme.
Va començar al mateix carrer de la Força, al número 12 de manera oficiosa el dia de Sant Narcís de 1973 i de manera ja oficial el primer de gener de 1974. L'any 1991 es va traslladar a un dels baixos de la casa número 25 del carrer de la Força, propietat d'Andreu Tuyet Santamaria des de principis del segle XX i de la família Cors i Vall-llobera des de 1936. L'estretor del primer establiment i el creixement exponencial dels fons bibliogràfics que Joan Cortés anava acumulant van fer inviable aquell lloc i van conduir a un espai més ampli. Des del mateix moment de l'obertura del seu primer establiment a la Força en Joan va promoure la Fira de col·leccionisme de la plaça de Catalunya.El Portal del Col·leccionista, de Joan Cortés, al carrer de la Força

[Article]

[Més imatges]

Informació-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés