La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Una bona forma de conèixer la cultura d'un poble, és conèixer la seva gastronomia, i per saber-ne cal saber com és la cuina casolana. En aquest article es mostra un menú de Cap d'Any, realitzat íntegrament per Teresa Reitg i Nonó, el 31 de desembre de 2009. Bon profit!

Més Imatges:

Zoom Zoom Zoom
Zoom Zoom Zoom

Cloïsses a la marinera

Ingredients: Cloïsses, ceba, all, julivert, farina, vi blanc.

Calamarsons amb ceba

Pastis d'arròs i bolets

Broquetes de gambes, musclos i patates

Vedella guisada acompanyada de purè de poma

Crema catalana amb pinya americana i litxis

Ingredients per a la crema: ous, llet, sucre, canyella i pell de llimona.
















  • Menú casolà de Cap d'Any. Reportatge fotogràfic d'un menú casolà de Cap d'Any, cuinat el 2009.

  • Els ingredients de la cuina gironina. Reportatge fotogràfic dels ingredients més habituals de la cuina típica de Girona.

  • Els ingredients de la cuina gironina. Article sobre ingredients de la cuina típica de Girona, amb l'explicació de l'estacionalitat que els condiciona.


  • El purè de poma

    Back-Index

    CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés