Compro i cuino: cuina de mercat elaborada

El dissabte 27 de novembre de 2010, el cuiner Aleix Devant del restaurant El Burg ens va acompanyar en aquesta sessió gastronòmica. Ens guià en la compra dels productes al mercat, varem cuinar a l’Aula tots plegats i varem degustar les receptes preparades amb productes de temporada. Varem aprendre a fer un menú complet i elaborat.
El restaurant El Burg està situat al Barri Vell de Girona en un bonic entorn, davant l’església de Sant Pere de Galligants i la Capella de Sant Nicolau. Es caracteritza per les seves varietats gastronòmiques amb diferents menús i noves propostes com maridatges, i també per la seva cuina elaborada de mercat.


Activitats i receptes

  • Les compres al Mercat del Lleó

  • Caneló de carn, foie i tòfona amb beixamel suau de parmesà

  • Preparació del sofregit i del farcit
  • Preparació de la beixamel
  • Preparació i farcit del caneló
  • Incorporació de la beixamel i finalització del plat
  • Mar i muntanya de conill amb xocolata

  • Preparació del sofregit per la salsa
  • Preparació del conill, els llagostins i la cansalada
  • Preparació de la salsa
  • Cocció i preparació del plat
  • Back-Index