La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

El diumenge 5 de maig 2019, dins les activitats programades amb motiu de la Festa de Primavera 2019, va tenir lloc la cinquena trobada de Mulasses a la Rambla de la Llibertat, amb la participació de la Mula Baba i la Mula petita de Girona, la Mulassa de Barcelona, la Mulassa de Mataró, la Mulassa de Mollet de Perelada, l'Haca Traca Almalafa de Castelló de la Plana, la Mulassa de Manacor, i el Poulain de Montblanc.
Com a inici de la cercavila que finalitzaria a la plaça dels Jurats, es va fer, a la Rambla de la Llibertat, una sessió de titelles amb els personatges de les llegendes gironines que "actuen" als teatrets de la panxa de la Mula Baba i la Mula Petita.

[IV Trobada de Mulasses 2018]
[III Trobada de Mulasses 2017]
[II Trobada de Mulasses 2016]
[I Trobada de Mulasses 2015]


Festes de Primavera de Girona 2019. V Trobada de Mulasses amb la Mula Baba i la Mula petita de Girona, la Mulassa de Barcelona, la Mulassa de Mataró, la Mulassa de Mollet de Perelada, l'Haca Traca Almalafa de Castelló de la Plana, la Mulassa de Manacor, i el Poulain de Montblanc

[Informació]

[Més imatges]

Informació-Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés