La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats
Activitats i esdeveniments a la ciutat de Girona
Anar

Actuació de "Txarango" (Imatges).
Reportatge fotogràfic de l'actuació del grup "Txarango" al damunt de l'Oficina de Turisme de Girona, a la Rambla de la Llibertat, el 25 de març 2017.

Reportatge fotogràfic de l'actuació del grup Txarango al damunt de l'Oficina de Turisme de Girona, a la Rambla de la Llibertat, el 25 de març 2017
Anar

Actuació de "Txarango" (Article i video).
Article i video de l'actuació del grup "Txarango" al damunt de l'Oficina de Turisme de Girona, a la Rambla de la Llibertat, el 25 de març 2017.

Actuació de Txarango
Anar

Actuació del grup The Cuit's.
Reportatge fotogràfic de l'actuació de The Cuit's, dins el Concurs de Música Emergent de Girona INTRO, el 7 d'abril 2017, a la plaça de Santa Susanna del Mercadal.

Actuació del grup The Cuit's
Anar

Actuació del grup Koalanú.
Reportatge fotogràfic de l'actuació de Koalanú, dins el Concurs de Música Emergent de Girona INTRO, el 7 d'abril 2017, a la plaça de Santa Susanna del Mercadal.

Actuació del grup Koalanú
Anar

Concert de Miqui Puig.
Reportatge fotogràfic de la presentació del seu disc "Escuela de capataces" el divendres 21 d'abril, a l'escenari de la plaça Catalunya.

Concert de Miqui Puig
Anar

Concert de Gossos.
Reportatge fotogràfic de la presentació del nou àlbum "Zenit", el divendres 21 d'abril, a l'escenari de la plaça Catalunya.

Concert de Gossos
Anar

Concert "Tossudament Llach" a les escales de la Catedral.
Reportatge fotogràfic del concert de l'orquestra Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya amb les veus d'Elena Gadel, Roger Padullés i Beth Rodergas, el 28 d'abril 2017.

Concert Tossudament Llach a les escales de la Catedral

Back
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés