La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El 31 de desembre de 2012 ha tingut lloc la vuitena edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona, amb un rècord de participació: 1.600 inscrits. Amb aquestes edicions, ja s'ha fet un lloc en les tradicions de final d'any, amb un esdeveniment esportiu que va treure moltes persones al carrer per veure el pas dels atletes. Molts gironins varen acomiadar el 2012 fent esport, amb molta gent corrent disfressada i lluny de fer els cinc quilòmetres amb esperit competitiu.

Pòdium de les guanyadores categoria femenina. D'esquerra a dreta: Anna Quílez, Anna Rovira i Helena Adan

(Ampliar) - Pòdium de les guanyadores categoria femenina. D'esquerra a dreta: Anna Quílez, Anna Rovira i Helena Adan.

Els vencedors de la vuitena edició de la cursa varen ser, en categoria masculina primer Harry Segel, del GEiEG, amb un temps de 14:54, segon Genís Grau Plana del CN Olot, amb 14:58, i en tercera posició, Jamal Oumrim, del Palafrugell, amb un temps de 15:06.

En la categoria femenina femenina, Anna Rovira, del Calella, va guanyar amb una marca de 17:48, seguida de les jove Anna Quílez del Lloret, amb 18:30, i Helena Adan de l'Atletisme Girona, amb un temps de 18:58.

El guanyador absolut, Harry Sagel, és un gironí de 18 anys que després de formar-se esportivament a l'es instal·lacions del GEiEG, aquest passat estiu (2012) va fer el salt als Estats Units, on combina l'atletisme amb els estudis d'enginyeria a Rice, Texas.

Pòdium dels guanyadors categoria masculina. D'esquerra a dreta: Genís Grau Plana, Harry Segel i Jamal Oumrim

(Ampliar) - Pòdium dels guanyadors categoria masculina. D'esquerra a dreta: Genís Grau Plana, Harry Segel i Jamal Oumrim

La Cursa de Sant Silvestre està organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Girona i el club Atletisme Girona.

Aquesta cursa transcorre pels carrers més emblemàtics de la ciutat, la qual cosa permet als corredors rebre l'escalf dels ciutadans al llarg del recorregut i aconsegueix un ambient càlid i molt especial, en una data en què el fred hivernal és rigorós.

L'esdeveniment també consta de dues mini-curses, de 500 i de 1.500 metres respectivament, perquè els més menuts puguin gaudir d'aquesta festa esportiva, activitats en les que varen participar, en aquesta edició, uns 200 nens i nenes.


[Més imatges]----------- Back-Index-NextCartell de l'esdeveniment- La Cursa de Sant Silvestre - Web oficial de l'esdeveniment esportiu dins la web de l'Ajuntament de Girona.

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés