La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

inund'ART 2012, 7ª Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar, és un lloc de convivència on els artistes tenen la possibilitat de relacionar-se creant un espai de diàleg, intercanvi i reflexió. També és una mostra de treballs artístics mulltidisciplinar a la ciutat de Girona: els principals espais i carrers de la ciutat es converteixen en una exposició oberta de totes les arts: escèniques, música i art sonor, plàstiques, audiovisuals i art literària.

La mostra té lloc, durant tres dies, del 6 al 8 de juliol de 2012, a diversos indrets de la ciutat. A la la Rambla de la Llibertat, en convivència amb els mercats gastronòmic i setmanal de les flors, s'hi desenvolupen activitats i s'hi mostren treballs artístics, a les Voltes d'en Rosés, i als ponts sobre l'Onyar.

A la Plaça de Catalunya continuen ambdós aspectes, que segueixen a d'altres llocs coberts, com la Casa de Cultura o Plaça de l'Hospital, i altres carrers i places a l'entorn de la Rambla de la Llibertat.

Segons la web de l'esdeveniment, la filosofia Inund’Art es basa en ser una plataforma cultural per a la promoció de la creació, la producció i l’exhibició de propostes en l'àmbit de les arts visuals i d’altres disciplines artístiques contemporànies. La iniciativa sorgeix l'any 2005 de la necessitat de donar sortida i visibilitat a les noves formes d'art i alhora crear un fòrum de reflexió i intercanvi cultural a Girona i les seves comarques.

Inund'Art aposta pel compromís amb artistes i col·lectius emer-gents recolzant projectes d'art interdisciplinari que desenvolupen un discurs propi i innovador en el procés creatiu. El caràcter de la Mostra és plural; conjuga l'exposició i presentació d'una varietat estilística i disciplinària àmplia i oberta d'obres originals.

És un espai de creació i reflexió, on hi tenen cabuda propostes innovadores i de risc, difícils d’ubicar en espais més institucionals de l’art.

Amb la intenció de inundar el panorama cultural de l'entorn en diverses direccions, l'associació inund'Art incideix en els centres de formació i promoció (Escoles d'Art, Universitat, associacions i entitats promotores de l'art) donant suport a la professionalització del sector i fomentant l'intercanvi de informació i recursos. Amb les exposicions i produccions dels projectes premiats a la Mostra i seleccionats a la Convocatòria per Artistes d'Arts Visuals, l'activitat de l'associació continua durant la resta de l'any.

Imatge: cartell de la 7ª edició 2012.

 • inund'ART 2011. Reportatge fotogràfic de la 6ª edició de la Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar.

 • inund'ART 2010. Reportatge fotogràfic de la 5ª edició de la Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar.

 • inund'ART 2009. Reportatge fotogràfic de la 4ª edifició de la Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar.

 • inund'ART 2008. Reportatge fotogràfic de la 3ª edició de la Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar.

 • [Més imatges]----------------Back-Index-Next  Ampliar
  (Ampliar) - Cartell 2008.
  Ampliar
  (Ampliar) - Cartell 2009.
  Ampliar
  (Ampliar) - Cartell 2010.
  Ampliar
  (Ampliar) - Cartell 2011.

  CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

  © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés