La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El diumenge 30 d'octubre de 2022, dins la programació de Fires 2022, va tenir lloc a la plaça del Vi la tradicional Diada Castellera, en aquesta edició amb la participació dels Marrecs de Salt, els Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa. A la Diada es va oferir una bona gamma de castells de vuit, diada que es va obrir amb els pilars caminats.

Diada Castellera de Fires 2022

(Ampliar) - Diada Castellera de Fires 2022. Actuació dels Marrecs de Salt

En la primera ronda, la colla Marrecs de Salt va descarregar un quatre de vuit, mentre que Minyons de Terrassa va descarregar un tres de nou amb folre. Els Capgrossos de Mataró van començar amb un quatre de vuit descarregat.
En la segona ronda, Marrecs de Salt va fer un tres de vuit, els Minyons un quatre de nou amb folre i els Capgrossos van aixecar i descarregar un cinc de vuit, figura coneguda com "la catedral". Per acabar la darrera ronda conjunta els Marrecs varen aixecar i decarregar un nou de set. Els Minyons de Terrassa tancaven la seva actuació amb un dos de vuit amb folre, i els Capgrossos s’acomiadaven amb un tres de vuit.

Enxaneta dels Minyons de Terrassa

(Ampliar) - Enxaneta dels Minyons de Terrassa

Pilar dels Minyons de Terrassa

(Ampliar) - Pilar dels Minyons de Terrassa.

Actuació dels Capgrossos de Mataró

(Ampliar) - Actuació dels Capgrossos de Mataró.


[Més imatges]-Back-Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés