La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El diumenge 21 de juny 2015, uns 400 artistes i grups, en la seva gran majoria amateurs, però també músics i formacions amb llarga experiència provinents de Girona i rodalia, van pujar a algun dels escenaris repartits per diversos espais de la ciutat per celebrar el Dia de la Música.
L'Espai Marfà, amb el suport de l'Ajuntament de Girona, va organitzar un any més sota el nom de Viu21Música una gran diada de la música amb vuit escenaris repartits per la ciutat i on es podien escoltar estils diversos.

La Cote a l'escenari de la Rambla de la Llibertat
(Ampliar) - La Cote a l'escenari de la Rambla de la Llibertat

Tots els concerts, però, no es van celebrar damunt d'escenaris, sinó que alguns canviaven de lloc. Així, la Bufant Fort Street Band i la Banda dels Diables de l'Onyar van animar els passejants amb concerts itinerants que sortien del pont de Pedra i acabaven a la plaça Independència.
Al Centre Cultural La Mercè les Escoles de música de Girona van delectar els assistents amb les seves peces. La plaça Mercaders va ser l'espai per al Folk-Pop, les Músiques del Món i les corals.

Banda dels Diables de l'Onyar
(Ampliar) - Banda dels Diables de l'Onyar.

Al llarg de la tarda, l'electrònica i el hip-hop van sonar a la plaça Santa Susanna, a l'Estació Jove, al parc Central. A la Rambla de la Llibertat es podia gaudir de concerts de petit format, amb artistes com Pau Brugada, Maria José Herrera "La Cote", Minerva o "El cigarrito de después", entre d'altres. El rock, el pop i l'indie es van instal·lar a l'escenari doble de la plaça dels Jurats, i el jazz i el blues es van sentir al públic del Sunset Jazz Club.

The Musical Fire Cult a la plaça dels Mercaders
(Ampliar) - Actuació de la formació "The Musical Fire Cult" a la plaça dels Mercaders.
Son of the Wind a l'escenari de la Rambla de la Llibertat
(Ampliar) - "Son of the Wind" a l'escenari de la Rambla de la Llibertat.
Son of the Wind a l'escenari de la Rambla de la Llibertat
(Ampliar) - "Son of the Wind" a l'escenari de la Rambla de la Llibertat.
Cartell de l'esdeveniment.

[Més imatges]--- Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés