La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El Dia de la Música 2012 a Girona

El dijous 21 de juny, la participació ciutadana fa que a Girona esdevingui una jornada molt especial, gràcies a una seixantena d'actuacions que farceixen l'agenda del Dia de la Música. Més de 500 persones, en la seva gran majoria amateurs provinents de Girona i rodalies, pugen a algun dels cinc escenaris preparats per a la jornada.

Ampliar
(Ampliar) - Actuació de jazz a l'escenari del Punt de Trobada de la Rambla de la Llibertat

La celebració mundial d'aquest dia suposa tot un fenomen que mostra un cop més la necessitat de les persones d'expressar-se mitjançant la música, i el valor social i pedagògic que té.

L'Ajuntament de Girona ha habilitat cinc escenaris especialitzats per estils musicals i distribuïts pel centre de la Ciutat i també un recorregut pels espectacles itinerants. La Mercè, la placeta Mercaders, la plaça de Sant Feliu amb el Pou Rodó, el Punt de Trobada de la Rambla, la plaça dels Jurats, etc. amb rock, punk, metal, jazz, rumba, blues, ska, flamenc, folk, pop i cançó d'autor, totes les modalitats hi han tingut cabuda. També actuacions itinerants amb grups de percussió i bandes de carrer, que, amb sortida de la plaça de la Independència, han portat la música fins als Banys Àrabs.

Ampliar
(Ampliar) - Grup de percussió a la plaça de la Independència de Girona


[Galeria d'imatges]

Ampliar
(Ampliar) - Actuació a la plaça de la Independència de Girona

Ampliar
(Ampliar) - Actuació a l'escenari del Punt de Trobada de la Rambla de la Llibertat

  • Música al carrer
    Reportatges fotogràfics i articles d'actuacions de dansa i musicals als carrers de Girona.

  • Back-Index-Next

    CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés