La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El diumenge 24 de setembre de 2017 va tenir lloc la quarta edició de la Cursa de la Dona, organitzada per l’Ajuntament de Girona, l’Atletisme Girona i Esports Parra. Enguany, amb unes 6.500 participants, la més multitudinària que s'ha fet mai a la ciutat, es va donar la sortida al passeig central del Parc de la Devesa, i la cursa es va desenvolupar, en una distància de 5 kilòmetres, pel parc i per diversos carrers de la ciutat.

L'entrenadora Laura Garcia al pont de Pedra

(Ampliar) - L'entrenadora Laura Garcia al pont de Pedra.

Aquesta xifra suposa mil corredores o caminadores més que l'anterior edició 2016, quan es va assolir ja un rècords de dorsals amb 5.500 persones apuntades.
L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de la regidora Isabel Muradàs, d'Esports, va donar el tret de sortida de la cursa, que algunes participants, les que s'havien col·locat al principi del grup, varen fer corrent, i al darrere, les que la feien caminant.

Concentració al Parc de la Devesa

(Ampliar) - Concentració al Parc de la Devesa.

Els organitzadors de la cursa, Esports Parra, l'Ajuntament de Girona i Atletisme Girona, destinen part dels beneficis al Grup IRIS de dones afectades pel càncer de mama, el programa Guapes i Valentes de la Fundació Oncolliga Girona i l'Institut d'Investigació biomèdica de l'Hospital Doctor Josep Trueta de Girona.
Les tres primeres corredores que varen arribar a la meta de la Copa varen ser, en aquesta edició, Marina Guerrero, Gemma Frigola i Alba Batlle.

Lluïsa Ferrer, presidenta d'Oncolliga Girona, la regidora de l'àrea d'Esports, Isabel Muradàs, i l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas

(Ampliar) - Lluïsa Ferrer, presidenta d'Oncolliga Girona, la regidora de l'àrea d'Esports, Isabel Muradàs, i l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

La cursa, per l'Argenteria i la Rambla de la Llibertat

(Ampliar) - La cursa, per l'Argenteria i la Rambla de la Llibertat.

La regidora de l'àrea d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, a la sortida de la cursa

(Ampliar) - La regidora de l'àrea d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, a la sortida de la cursa.

Concentració al Parc de la Devesa

(Ampliar) - Concentració al Parc de la Devesa.

Concentració al Parc de la Devesa

(Ampliar) - Concentració al Parc de la Devesa.

La cursa pels carrers de la ciutat

(Ampliar) - La cursa pels carrers de la ciutat.


[Concentració] -[Sortida] - [Cursa pels carrers]

-----------Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés