La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El diumenge 2 d'octubre de 2016 va tenir lloc la tercera edició de la Cursa de la Dona, organitzada per l’Ajuntament de Girona, l’Atletisme Girona i Esports Parra. Enguany, amb unes 5.500 participants, es va donar la sortida al passeig central del Parc de la Devesa, i la cursa es va desenvolupar, en una distància de 5 kilòmetres, pel parc i per diversos carrers de la ciutat.

Sortida de les participants des del parc de la Devesa

(Ampliar) - Sortida de les participants des del parc de la Devesa.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de les regidores Glòria Plana, de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, i Isabel Muradàs, d'Esports va donar el tret de sortida de la cursa, que algunes participants, les que s'havien col·locat al principi del grup, varen fer corrent, i al darrere, les que la feien caminant.

Poc abans del tret de sortida

(Ampliar) - Poc abans del tret de sortida.

Aquesta ha estat la cursa més multitudinària de la història de Girona. 5.500 dones varen participar en un acte solidari de la recaptació del qual, part dels diners, es destinaran al grup de dones afectades amb càncer de mama IRIS i al programa Guapes i Valentes de la Fundació Oncolliga Girona.
En la modalitat de cursa, en primera posició va quedar Raquel Bosch seguida per l'Alba Batlle i la Gemma Frigola. La participant més veterana va ser Flora Valenzuela, de 82 anys, i la més jove la Maria Garcia, de 3 mesos. En el concurs de disfresses, les guanyadores van ser el grup de noies que anaven de Wally, seguides de les Super Womans i del Peggy Team.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, dona el tret de sortida de la cursa

(Ampliar) - L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, dona el tret de sortida de la cursa.

La regidora Isabel Muradàs, abans de donar la sortida

(Ampliar) - La regidora Isabel Muradàs, abans de donar la sortida.

Moments abans de donar el tret de sortida

(Ampliar) - Moments abans de donar el tret de sortida.


[Concentració i sortida] --- [Cursa pels carrers]

-----------Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés