La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Museu d'Història de la Ciutat
Del 27 d'octubre 2012 al 17 de febrer 2013

Inauguració de l'exposició

El 29 d'octubre, diada de Sant Narcís, i amb la participació de l'alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, Pere Freixas, director del Museu d'Història de la Ciutat, i David Vivó de la Universitat de Girona, va ser inaugurada l'exposició "Parva Gerunda. La Girona romana", al Museu d'Història de la Ciutat.

Ampliar

(Ampliar) - Inauguració de l'exposició Parva Gerunda.

L'exposició, que restarà oberta fins el 17 de febrer 2013, recrea escenogrāficament i de forma didàctiva, els grans pilars de la vida romana, des del fòrum a la vil·la suburbial, des de la taverna a la fleca, des dels rituals funeraris al culte als déus lars, aspectes il·lustrats amb objectes, maquetes i recreacions. El muntage es complementa amb activitats paral·leles, com visites guiades, tallers i sessions de cuina romana.

Ampliar

(Ampliar) - Inauguració de l'exposició Parva Gerunda.
- Exposició "Parva Gerunda. La Girona romana". Article i reportatge fotogrāfic de l'exposició al Museu d'Història de la Ciutat.

- Què menjaven el gironins en època romana?. Article i reportatge fotogrāfic de l'activitat complementària de l'exposició.

- La Gerunda romana . Index d'articles històric sobre la fundació romana de la ciutat, restes arqueològiques i artístiques, les fortificacions, etc.

[Més imatges]-------Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés