Cort Reial i rodalies, 30 d'agost de 2009.

La Primera Jornada de Cuina al carrer, celebrada a la Cort Reial, les Voltes d'en Rosés, el carrer Ciutadans, la Plaça de l'Oli, el carrer Bonaventura Carreras Peralta, la Pujada de Sant Domènec, i el carrer del General Fournàs, en ple Barri Vell de Girona, amb gran èxit, segons les cròniques periodístiques, va comptar amb la participació de catorze restaurants, una bodega i una cerveceria.

La festa va comptar amb actuacions en viu a les Voltes d'en Rosés i a la Plaça de l'Oli. La jornada va ser organitzada per l'Associació de Veïns i Comerciants de la Cort Reial i Rodalies i coordinada per Joan Ensesa, Josep Maria Oliveres i Jordi Ribas.

Inicialment estava prevista la participació dels establiments Artusi, Café irlandès, Cal Ros, Creperie Bretonne, Divinum, Museu del Vi, Excalibur, Kiwi, Draps, L'Angelot, la Bodega, Le Bistrot, Occi, Taj Indian Restaurant, Vintage i Zanpanzar, als que es va afegir la nova cerveceria de la Cort Reial que va oferir la seva extensa gamma de productes.

Les imatges del reportatge han estat realitzades durant la celebració de la jornada el 30 d'agost de 2009.




  • Recomanacions. Recomanació de la Jornada, amb imatges de tots els establiments participants.

  • Le Bistrot. Reportatge fotogràfic i dades d'interès del restaurant.

  • L'Angelot. Reportatge fotogràfic i dades d'interès del restaurant.

  • El Palau dels Agullana. Reportatge fotogràfic de l'edifici emblemàtic i article descriptiu.

  • Joan Ensesa. Reportatge fotogràfic de l'artesà i article explicatiu.


    Back-Index