La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Museu d'Història de la Ciutat
Dimarts 3 de setembre 2012

Vuit dies abans de la Diada del 2012, a les 19:00 h s'ha hissat l’estelada al Museu d’Història de la Ciutat, acte que ha comptat amb els parlaments de l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i d’una lectura de poemes de Salvador Espriu a càrrec de Montserrat Vivern. Ha conclòs amb el cant d'Els Segadors pels participants en l'acte.

Ampliar
(Ampliar) - L'estelada onejant a la torre del Museu.

Membres de Girona per la independència van hissar l'estelada a la torre del Museu d'Història de la Ciutat, l'antic Institut. La premsa s'ha fet resò de les paraules de l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, qui va assegurar que assistirà a la manifestació de Barcelona en qualitat d'alcalde, i es va mostrar esperançat que “hi haurà un abans i un després de la Diada”.

Ampliar
(Ampliar) - Parlaments al pati de l'Institut.

L'alcalde va demanar fermesa i “responsabilitat” en el camí cap a la independència. El portaveu de Girona per la Independència va dir que la manifestació “ha de servir per a moltes coses. Entre d'altres, guanyar més persones per a la causa de la independència”. L'estelada estarà al Museu d'Història de la Ciutat fins passada la Diada.

Ampliar
(Ampliar) - Parlaments al pati de l'Institut.

[Més imatges]-------------Back-Index-Next

Ampliar
(Ampliar) - L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, durant la seva intervenció.

Ampliar
(Ampliar) - Intervencions i lectura de poemes.

Ampliar
(Ampliar) - Intervencions i lectura de poemes.


  • Marxa cap a la independència. Reportatge i article de l'acte celebrat al Punt de Trobada de la Rambla de la Llibertat el 5 de juliol 2012.
  • CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés