Un grup d'estudiants de la UdG ha organitzat una setmana d'activitats relacionades amb diverses disciplines com la gastronomia, la pedagogia, les arts audiovisuals i el disseny dins del marc de Girona, Temps de Flors 2011, que obre les portes el 5 de maig. Catell de Flow-Art
El dilluns 9 de maig Joan Roca, Josep Pāmies i Iolanda Bustos, amb la intervenciķ de Dolors Vidal, directora del Māster en Turisme Cultural de la Universitat de Girona, oferiren una xerrada gastronōmica a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres sobre la cuina amb flors i els problemes que s'han topat últimament a causa del buit legal que hi ha vers la consideraciķ de les flors com aliment. (Ampliar) Un moment de la intervenciķ de Iolanda Bustos
Finalitzada la xerrada, va tenir lloc el concurs de plats per a alumnes de l'escola d'Hosteleria, amb un jurat format per Joan Roca, Josep Pāmies i Iolanda Bustos, amb un premi consistent en donar a l'alumne la oportunitat que el seu plat s'incorpori a la carta del restaurant La Calčndula, de Iolanda Bustos, concurs que va ser guanyat per Aleix Garriga. (Ampliar) Tast dels plats del concurs pels jurats Aquestes activitats en les ārees gastronōmiques, es completen, en dies successius, amb activitats adreįades als infants, concurs de curtmetratges i exposicions fotogrāfiques en l'entorn audiovisual, performances i concerts, i pasarelˇles de moda i pentinats. |
(Ampliar) Joan Roca durant la xerrada Les flors a la cassola
(Ampliar) Josep Pāmies durant la seva intervenciķ
|