La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats



Síntesi:

El dissabte 15 de desembre 2018 va tenir lloc, a la Llibreria Geli, la presentació del llibre "L'Odissea culinària. Viatges per la gastronomia de la Mediterrània" del xef empordanès Enric Herce i del gastrònom Jaume Fàbrega, amb la participació dels autors, i amb una introducció del xef del Celler de Can Roca, Joan Roca.
A la finalització de l'acte, es va servir al carrer Argenteria un tast gastronò que ha consistit amb una sopa de peix, un enfilall amb gamba, rap i escopinya, i torradeta amb allioli suau, elaborada per Abraham Simon i Xavier Martín.



Presentació 'L'Odissea culinària' d'Enric Herce i Jaume Fàbrega, a càrrec de Joan Roca, i un tast gastronòmic d'Abraham Simon

[Informació]

[Més imatges]

Informació-Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés