La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats



Síntesi:

El dissabte 8 d'abril 2017 va tenir lloc, a la Llibreria Geli, la presentació del llibre "Un any a la cuina", del xef empordanès Enric Herce, amb la participació de l'autor, i amb una introducció del periodista i crític gastronòmic Salvador Garcia-Arbós.
A la finalització de l'acte, es va servir al carrer Argenteria una cassola, pèsols amb sèpia i llata, elaborada per Abraham Simon i Xavier Martín.
El llibre conté 50 receptes catalanes fetes i fotografiades al moment, i avança per totes les estacions de l'any a través de la cultura culinària: el producte, el mercat, el paisatge, les receptes i les tradicions.



Presentació 'Un any a la cuina' d'Enric Herce a la Llibreria Geli de Girona, amb Salvador Garcia-Arbós i una cassola d'Abraham Simon

[Informació]

[Més imatges]

Informació-Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés