Tartar de tonyina mediterrània
Ingredients
--------
- 70 grs per persona de tonyina vermella de la millor
-----------qualitat, completament neta
--------
- Oli verge extra d'aroma afruitat
--------
- Salsa de soja japonesa
--------
- Vinagre d'arròs o vinagre de poma
--------
- Cogombrets en vinagre (conserva)
--------
- Ceba tendra o ceba de Figueres
--------
- Olives negres sense pinyol
--------
- Cibulet picat
--------
- Torradetes per acompanyar
Elaboració
Assecar les olives al forn a un 60º C durant 8 hores. Triturar-les amb un robot de cuina i afegir oli verge d'oliva extra fins aconseguir un oli negre, brillant i llis.
Picar la ceba i el cogombret molt fi (a ganivet). Picar la tonyina a ganivet o extreure-la amb una cullera, fins deixar-la com un paté, procurant no hi quedin nervis.
Just al moment de servir el plat: barrejat la tonyina amb les verdures picades i amanir primer amb oli d'oliva i després amb unes gotes de vinagre i amb salsa de soja.
Emplateu amb motlles amb unes gotes del nostre oli d'oliva seca, i acompanyar de cibulet picat i torradetes.
|
|