Compro i cuino: especial tàrtars

Ubicat a la zona noble de l'Hotel Carlemany, el restaurant El Pati Verd es converteix en un dels espais més personals de l'edifici. La tradició i creativitat són els trets característics de l'oferta del xef Xavier Arrey, una alta i elaborada cuina de mercat que dóna pas a una gran varietat de colors, olors i aromes familiars.
Anirem pel mercat a comprar la carn i el peix més adients per a aquests tipus de receptes tan especials. Amb els consells de Xavier Arrey elaborarem diferents tàrtars, els aprendrem a amanir i crearem les salses més sofisticades per acompanyar aquests plats tan delicats.

Activitats i receptes

  • Les compres al Mercat del Lleó (28 imatges)

  • Tàrtar de magret d'anec amb poma verda i vainilla (93 imatges)

  • Tàrtar de poltre amb mòres, mostassa i ceba cruixent (93 imatges)

  • Tàrtar de bacallà amb figa, carbassa i canyella (117 imatges)

  • Tàrtar de bonítol amb mango, gingebre i menta (121 imatges)

  • Degustació dels plats i miscel·lània de la sessió (12 imatges)

    Back-Index