|
|
|
|
||
Els dies 15, 16 i 17 de novembre 2015 es va celebrar a Fira de Girona i a l'Auditori-Palau de Congressos l'edició 2015 del Fòrum Gastronòmic, esdeveniment que situa a ciutat a l'epicentre gastronòmic del món.
(Ampliar) - Els concursants preparant els arrossos davant el jurat.El jurat qualificador va estar composat, entre altres, per l'escriptor gastronòmic Jaume Fàbrega, Toni Massanés de la Fundació Alicia, i Abraham Simon de Cassoles de Girona. Els concursants varen estar acompanyats durant els preparatius dels seus plats per l'escriptor Josep Maria Fonalleras.
(Ampliar) - Un dels arrossos a concurs.
(Ampliar) - Els concursants preparant els arrossos davant el jurat.
(Ampliar) - Els concursants preparant els arrossos davant el jurat.
(Ampliar) - Els concursants preparant els arrossos davant el jurat.
(Ampliar) - El tast dels arrossos.
(Ampliar) - Les deliberacions del jurat.
(Ampliar) - Proclamació del guanyador del concurs. |
(Ampliar) - Pep Nogué, presentador del concurs d'arrossos.
(Ampliar) - Jaume Fàbrega, membre del jurat qualificador.
(Ampliar) - Abraham Simon, membre del jurat qualificador.
(Ampliar) - Salvador Garcia Arbós, membre del jurat qualificador.
(Ampliar) - Toni Massanés, de la Fundació Alícia, membre del jurat qualificador.
(Ampliar) - El xef Manuel Tenllado, membre del jurat qualificador del concurs d'arrossos.
(Ampliar) - David Vives, del restaurant Mimolet, membre del jurat qualificador del concurs d'arrossos.[Més imatges]
----------- |
|
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice |
© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés |