Els dies 15, 16 i 17 de novembre 2015 es va celebrar a Fira de Girona i a l'Auditori-Palau de Congressos l'edició 2015 del Fòrum Gastronòmic, esdeveniment que situa a ciutat a l'epicentre gastronòmic del món. (Ampliar) - Els concursants preparant els arrossos davant el jurat.El jurat qualificador va estar composat, entre altres, per l'escriptor gastronòmic Jaume Fàbrega, Toni Massanés de la Fundació Alicia, i Abraham Simon de Cassoles de Girona. Els concursants varen estar acompanyats durant els preparatius dels seus plats per l'escriptor Josep Maria Fonalleras. (Ampliar) - Un dels arrossos a concurs.(Ampliar) - Els concursants preparant els arrossos davant el jurat.(Ampliar) - Els concursants preparant els arrossos davant el jurat.(Ampliar) - Els concursants preparant els arrossos davant el jurat.(Ampliar) - El tast dels arrossos.(Ampliar) - Les deliberacions del jurat.(Ampliar) - Proclamació del guanyador del concurs. |
(Ampliar) - Pep Nogué, presentador del concurs d'arrossos.(Ampliar) - Jaume Fàbrega, membre del jurat qualificador.(Ampliar) - Abraham Simon, membre del jurat qualificador.(Ampliar) - Salvador Garcia Arbós, membre del jurat qualificador.(Ampliar) - Toni Massanés, de la Fundació Alícia, membre del jurat qualificador.(Ampliar) - El xef Manuel Tenllado, membre del jurat qualificador del concurs d'arrossos.(Ampliar) - David Vives, del restaurant Mimolet, membre del jurat qualificador del concurs d'arrossos.[Més imatges] ------------- |
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice |
© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés |