La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Els dies 15, 16 i 17 de novembre 2015 es va celebrar a Fira de Girona i a l'Auditori-Palau de Congressos l'edició 2015 del Fòrum Gastronòmic, esdeveniment referencial que situa a ciutat a l'epicentre gastronòmic del món, en el marc del qual s'han aplegat figures del sector com els germans Roca d'El Celler de Can Roca, el fundador del moviment "Slow Food", Carlo Petrino, o el francès Régis Macon, entre d'altres, i les ponències de figures gastronòmiques com Jordi Roca, Nandu Jubany o Jordi Cruz.

Els estands del Fòrum Gastronòmic
(Ampliar) - Els estands del Fòrum Gastronòmic.

En aquesta edició l'arròs ha estat el protagonista estrella. L'expansió de l'esdeveniment, que ha incrementat en 2.000 metres quadrats el seu volum respecte a l'última edició celebrada l'any 2013, arribant així als 15.000 metres quadrats, es veia reflectida amb l'Espai Arrós, una zona de restauració que va ser l'escenari d'un suculent concurs popular d'arrossos. Aquest indret es combinava amb altres àrees com el Fòrum Vi, el Fòrum Empresa o el Fòrum Dolç, configurant un conglomerat de propostes d'un esdeveniment de números creixents: en aquesta edició s'hi han congregat 500 marques, 50 empreses noves i 86 sessions de cuina en directe a càrrec de 62 ponents.

Els estands del Fòrum Gastronòmic
(Ampliar) - Els estands del Fòrum Gastronòmic.
Fòrum Gastronòmic. Exposició Instagram Gastronòmic
(Ampliar) - Fòrum Gastronòmic. Exposició Instagram Gastronòmic.

Productes al Fòrum: les gambes de Palamós
(Ampliar) - Productes al Fòrum: les gambes de Palamós.
Productes al Fòrum: productes de fleca
(Ampliar) - Productes al Fòrum: productes de fleca.
Productes al Fòrum: la botifarra dolça de Girona
(Ampliar) - Productes al Fòrum: la botifarra dolça de Girona.


[Més imatges] -----------Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés