La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Del 6 al 9 d'octubre de 2016 se celebra a Fira de Girona la 23a. edició de FIRATAST, que converteix el Palau de Fires de Girona, amb el menjador més gran de les comarques gironines.
En aquesta edició s'hi pot trobar una àmplia gamma gastronòmica, a part de la tradicional de les nostres terres (ben representada pels col·lectius de cuineres de Sils, Vilablareix i Salt), amb oferta de cuina oriental, entre d'altres. També, com a novetat en aquesta edició, se serveixen cuixes de granota, anèmones en tempura o pastís de pastanaga.

Firatast 2016. Col·lectiu Cuineres de Salt
(Ampliar) - Firatast 2016. Col·lectiu Cuineres de Salt.

Aquesta fira de degustació es presenta amb més de 300 propostes gastronòmiques per tastar i compartir. El primer pis del Palau Firal ha esdevingut una festa pels més petits, amb inflables, animacions musicals, tallers, jocs, disfresses, etc.
En aquesta 23ena. edició també s'han celebrat de forma coincident les fires Interquilt de l'oci creatiu, i Girocòmic, primera fira gironina dedicada al món del còmic.

Col·lectiu Cuineres de Sils
(Ampliar) - Firatast 2016. Col·lectiu Cuineres de Sils.
Firatast 2016. Cuina oriental
(Ampliar) - Firatast 2016. Cuina oriental.

L'alcaldessa de Riudellots de la Selva promociona la fira del porc FIPORC amb el plat de la passada edició: arròs melós amb galta de porc
(Ampliar) - L'alcaldessa de Riudellots de la Selva promociona la fira del porc FIPORC amb el plat de la passada edició: arròs melós amb galta de porc.
Firatast 2016
(Ampliar) - Firatast 2016.
Firatast 2016
(Ampliar) - Firatast 2016.

[Més imatges]



-----------Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés