Inici Selecció de productes gastronòmics Restaurants recomanats Esdeveniments gastronòmics Receptes Dotze mesos, dotze menús Pedres de Girona

Del 28 de novembre al 2 de desembre 2012 s'ha celebrat al Palau firal de Fira de Girona l'esdeveniment gastronòmic Firatast, que enguany ha arribat a la seva divuitena edició.

Zoom
(Ampliar)- Firatast 2012. Estand de Rocambolesc, del Celler de can Roca

En aquesta edició, prop de 70 estands han ofert gairebé 400 tastets per escollir, entre els quals hi ha una àmplia varietat de productes, plats elaborats, vins, caves i còctels d'arreu de Catalunya i d'altres punts geogràfics com Andorra, Cuba, Marroc, Astúries i Mallorca. La fira ha estat visitada per més de 17.000 persones que varen adquirir més de 120.000 tiquets. Entre les novetats d'enguany destacaven les dues ludoteques que es van situar al primer pis, on els nens i nenes van poder gaudir de jocs, activitats i tallers de cuina mentre els pares podien fer els tastets ben a prop. En aquesta mateixa planta també s'hi va incorporar una haima a la zona de descans.

Zoom
(Ampliar) - Firatast 2012. Estand de l'Ànec dels Pirineus  • 17a. edició Firatast 2011. Article i reportatge fotogràfic de l'edició 2011 de la fira gastronòmica.

  • 16a. edició Firatast 2010. Article i reportatge fotogràfic de l'edició 2010 de la fira gastronòmica.
  • [Mes imatges...]---------------- Back-Index-Next

    - Cartell de l'edició 2012 de Firatast

    CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés