El dimecres 28 d'agost 2013 es va presentar la 5a. edició de la Jornada de Cuina al carrer "Cort Reial i rodalia", edició en la que a més de la Cort Reial i la plaça de l'Oli, hi participaran establiments dels carrers Mercaders, Ciutadans, Ballesteries, pujada de Sant Feliu, Cul de la Lleona i la plaça del Pou Rodó, amb un total de 26 restaurants participants en l'esdeveniment. (Ampliar) - 5a. Jornada de Cuina al carrer Cort Reial i rodalia.
Organitzada per l'Ajuntament de Girona i l'Associaciķ de Veīns i Comerciants de la Cort Reial i Rodalies (Avicrof), l'ediciķ 2013 compta amb la colˇlaboraciķ de l'Associaciķ de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell de Girona (ABROBVELL), entitat membre de la Fecasarm. (Ampliar) - Presentació de la 5a. Jornada de Cuina al carrer Cort Reial i rodalia.Els presentadors de l'esdeveniment el varen definiri com una festa per reivindicar el Barri Vell que dóna a conèixer els establiments i la diferència gastronòmica que existeix a la zona. S'hi poden trobar des de plats d'autor fins a cuina ètnica. (Ampliar) - Presentació de la 5a. Jornada de Cuina al carrer Cort Reial i rodalia. |
(Ampliar) - Jordi Ribas, president d'Avicrof, durant la presentació.(Ampliar) - Berna Córdoba, vicepresident d'ABROBVELL, durant la presentació.
[Més imatges] ------------- |
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice |
© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés |