La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El dimecres 28 d'agost 2013 es va presentar la 5a. edició de la Jornada de Cuina al carrer "Cort Reial i rodalia", edició en la que a més de la Cort Reial i la plaça de l'Oli, hi participaran establiments dels carrers Mercaders, Ciutadans, Ballesteries, pujada de Sant Feliu, Cul de la Lleona i la plaça del Pou Rodó, amb un total de 26 restaurants participants en l'esdeveniment.

5a. Jornada de Cuina al carrer Cort Reial i rodalia
(Ampliar) - 5a. Jornada de Cuina al carrer Cort Reial i rodalia.

Organitzada per l'Ajuntament de Girona i l'Associaciķ de Veīns i Comerciants de la Cort Reial i Rodalies (Avicrof), l'ediciķ 2013 compta amb la colˇlaboraciķ de l'Associaciķ de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell de Girona (ABROBVELL), entitat membre de la Fecasarm.

La presentació va anar a càrrec de Jordi Ribas del restaurant Cal Ros, president d'Avicrof, i Berna Córdoba, vicepresident d'ABROBVELL. Durant les seves intervencions varen explicar que l'esdeveniment ha viscut darrerament una evident expansió, que es materialitza en aquesta edició amb l'ampliació a altres sectors com Sant Fèlix, el Pou Rodó o el Cul de la Lleona.

Presentació de la 5a. Jornada de Cuina al carrer Cort Reial i rodalia
(Ampliar) - Presentació de la 5a. Jornada de Cuina al carrer Cort Reial i rodalia.

Els presentadors de l'esdeveniment el varen definiri com una festa per reivindicar el Barri Vell que dóna a conèixer els establiments i la diferència gastronòmica que existeix a la zona. S'hi poden trobar des de plats d'autor fins a cuina ètnica.

Presentació de la 5a. Jornada de Cuina al carrer Cort Reial i rodalia
(Ampliar) - Presentació de la 5a. Jornada de Cuina al carrer Cort Reial i rodalia.


Edicions anteriors:
  • 4a. Jornada de cuina al carrer. Articles i reportatges fotogrāfics de l'ediciķ 2012 de l'esdeveniment gastronōmic.

  • 3a. Jornada de cuina al carrer. Articles i reportatges fotogrāfics de l'ediciķ 2011 de l'esdeveniment gastronōmic.

  • 2a. Jornada de cuina al carrer. Articles i reportatges fotogrāfics de l'ediciķ 2010 de l'esdeveniment gastronōmic.

  • 1a. Jornada de cuina al carrer. Reportatge fotogrāfic de l'ediciķ 2009 de l'esdeveniment gastronōmic.
  • Jordi Ribas, president d'Avicrof, durant la presentació
    (Ampliar) - Jordi Ribas, president d'Avicrof, durant la presentació.
    Berna Córdoba, vicepresident d'ABROBVELL, durant la presentació
    (Ampliar) - Berna Córdoba, vicepresident d'ABROBVELL, durant la presentació.



    Presentació de la 5a. Jornada de Cuina al carrer Cort Reial i rodalia

    (Ampliar) - Presentació de la 5a. Jornada de Cuina al carrer Cort Reial i rodalia.

    [Més imatges] -----------Back-Index-Next

    CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés