Del camp a la cuina: receptes casolanes

El restaurant La Riera de Sant Martí Vell ens va oferirir un seguit de receptes basades en productes de la terra i plats tradicionals de la zona. La cuinera Jimena Pérez aporta la creativitat a tots aquests elements, treballa sobre textures i sabors fins a aconseguir l’equilibri i l’excel·lència en el resultat.


Activitats i receptes

  • Amanida tèbia de sardines farcides de formatge sobre una coca

  • Elaboració de la coca mediterrània (16 fotografies)
  • Elaboració de les verdures (16 fotografies)
  • Preparació i elaboració dels ceps (16 fotografies)
  • Preparació de la salsa d'olives i les sardines (20 fotografies)
  • Muntatge del plat - 1a part (24 fotografies)
  • Muntatge del plat - 2a part (24 fotografies)
  • Coulant de patata, ou i tòfona

  • Preparació del plat (36 fotografies)
  • Carxofes amb pernil i crema d'ametlles

  • Preparació de les carxofes (20 fotografies)
  • Preparació de la crema i muntatge del plat (28 fotografies)
  • Medalló de xai rostit amb herbes del bosc

  • Preparació de la cuixa de xai (32 fotografies)
  • Elaboració del farcell de carn i la salsa (28 fotografies)
  • Muntatge del plat (28 fotografies)
  • Crumble de poma i canyela amb crema anglesa de vainilla

  • Elaboració del farcit de poma (12 fotografies)
  • Elaboració del crumble (16 fotografies)
  • Elaboració de la pasta brisée (24 fotografies)
  • Finalització de les postres (24 fotografies)
  • Back-Index