Cuina del món: fusió de cuina mexicana i catalana

Miguel Angel Gordoa Fox ha estat xef executiu d’Herdez Europa, xef corporatiu del grup Anderson i ha dirigit diversos actes en les ambaixades de Mèxic, Madrid, Barcelona, Irlanda, Portugal i Londres, i ha estat el representant de Mèxic a Alimentària. Actualment és el xef del restaurant Garum Gastronòmic.
Durant la sessió ha fet un recorregut pels plats i receptes resultants de la fusió entre la cuina mediterrània, mexicana i catalana i ha ensenyat a adequar els ingredients i les tècniques mexicanes a la cuina catalana.


Activitats i receptes

  • Nachos mexicans

  • Elaboració del guacamole (1a part) (24 fotografies)
  • Elaboració del guacamole (2a part) (28 fotografies)
  • Preparació i muntatge del plat (36 fotografies)
  • Nachos mediterranis

  • Elaboració i muntatge del plat (32 fotografies)
  • Mandonguilles amb chipotle

  • Elaboració del plat (1a part) (20 fotografies)
  • Elaboració del plat (2a part) (20 fotografies)
  • Muntatge del plat (20 fotografies)
  • Llom de porc ibèric amb salsa de turró amb alls

  • Preparació del llom ibèric (16 fotografies)
  • Elaboració del plat (28 fotografies)
  • Muntatge final del plat (20 fotografies)
  • Sincronitzada mallorquina

  • Elaboració i muntatge del plat (36 fotografies)
  • La tortilla mexicana (12 fotografies)

  • Back-Index