Del mar a la cuina: fruits de mar

Marc Gascons dirigeix els fogons del prestigiós restaurant Els Tinars de Llagostera i és soci de Fishop, cadena d'establiments de concepte innovador que reuneix peixateria i restaurant el un mateix local. Bon coneixedor dels fruits que ens serveix el mar, en Marc mostra el tall i la manipulació més adient per a cada tipus de peix i ens guia en la selecció de les tècniques de cocció més adequades per cuinar peixos, crustacis i marisc.


Activitats i receptes

  • Petit tartar de tonyina amb ostra juràssica i caviar imperial

  • Amanida tèbia de peus de porc amb tallarines de calamar i gamba de Palamós

  • Rostit d'espardenyes, salsitxes, bolets i botifarra negra, fet al moment

  • Suquet de gambes de Palamós amb patata melosa

  • Garotes amb ou batut i tòfona

  • Presentació de peixos de la Costa Brava

  • Arròs caldós de llamàntol, cloïsses i rossinyols

  • Salmó confitat damunt ou picat i julivert, amb ous de salmó

  • Bacallà confitat amb pil pil lleuger de les seves cocotxes i tripa

  • Espardenyes amb el seu pil pil

  • Back-Index