(Clicar damunt les imatges per ampliar-les) |
Els nous plats La cuina del restaurant L'Est prima la qualitat de les primeres matèries per damunt de la manipulació als fogons; els plats es basen en una harmonització adient i estudiada dels diversos components que equilibren sabors, textures i colors. Amb aquesta filosofia de treball, el restaurant L'Est ofereix una gamma de nous plats que inclou marisc, carns, peixos, flors, elements de cuina oriental i elaborats postres. |
||||||||||
Sushi nigiri de vieira amb maduixa albina, d'anguila caramelitzada amb hibiscus, i de salmó salvatge amb borraina.[Pujar] | ||||||||||
Ostra oculta en brots i pèsols, amb infusió floral.[Pujar] | ||||||||||
Foie-gras de l'Empordà a la planxa amb alvocat, carbassó i curri verd.[Pujar] | ||||||||||
Tàrtar de bou no-tradicional.[Pujar] | ||||||||||
Peix mantega d'Alaska macerat en miso i litxi, rostit al forn.[Pujar] | ||||||||||
Tall de vaca a la flama a l'aroma d'all silvestre.[Pujar] | ||||||||||
Pa de crisantems, maduixes Charlotte i salsa escumosa d'hibiscus. [Pujar] | ||||||||||
© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés | - |