Index restaurants recomanats
Els nostres plats

(Clicar damunt les imatges per ampliar-les)

Zoom

Figa farcida de foie sobre un jaç de fullaraca
(Fotografia: La Calèndula)

Zoom

Rovell d'ou dins un niu de marenga de flors
i foie (Fotografia: La Calèndula)

Zoom Zoom Zoom Zoom
Arròs de muntanya amb capipota i bolets
(Fotografia: La Calèndula)
Verdures del temps a la brasa amb romesco d'avellanes Cruixents de bacallà amb flors de romaní
(Fotografia: La Calèndula)
Zoom Zoom Zoom Zoom
Cargols a la brasa amb sajolida silvestre
(Fotografia: La Calèndula)
Bacallà al pilpil d'ametlles tendres i flors d'all rosa Carpaccio de sèpia amb pebre vermell, faves confitades, herbes i flors del camp
(Fotografia: La Calèndula)
Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom
Lloms de conill en escabetx d'arrels i flors silvestres Tempura d'herbes i flors aromàtiques
Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom
Amanida de formatge fresc i maduixes amb pesto de flors Ventresca de tonyina a la flama amb purè d'albergínies i alfàbrega
Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom
Ventresca de tonyina
a la flama amb purè
d'albergínies i alfàbrega
Pastís de xocolata, roses i gerds

Segueix...


© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés
Back-Index-Next