Sorbet de cogombre amb salmó i flors d’alfàbrega (Fotografia: La Calèndula)
Figa farcida de foie a la brasa sobre un jaç de pètals de rosa (Fotografia: La Calèndula)
|
Llagostí amb flor de pastanaga i aire de coco amb comí (Fotografia: La Calèndula)
Bacallà amb pil-pil d’ametlles tendres i flors de fonoll (Fotografia: La Calèndula)
|
El menú gastronòmic
El menú d'estiu
Sorbet de cogombre amb salmó i flors d’alfàbrega
Llagostí amb flor de pastanaga i aire de coco amb comí
Cervesa rosada Gala de flors
(hibiscus,calèndula,saüc i llúpol)
Figa farcida de foie a la brasa sobre un jaç de pètals de rosa
Bacallà amb pil-pil d’ametlles tendres i flors de fonoll
Mallolet Blanc Roig Parals (macabeu, moscat i garnatxa blanca) D.O.Empordà
Magret d’ànec amb arròs cremós de menta i mores
Abadal Cabernet Franc (cabernet i ull de llebre) D.O. Pla de Bages
Sorbet de flor de saüc amb gerds ecològics
Pastís esponjós de xocolata amb fruites i flors d’estiu
Xampanyetde flors de saüc
Infusió d’herbes i flors fresques digestives
Preu del menú 45€ IVA INCLÒS
Maridatge amb vins +16€
(Clicar damunt les imatges per ampliar-les)
|