Index restaurants recomanats
Zoom

Sorbet de cogombre amb salmó i flors d’alfàbrega
(Fotografia: La Calèndula)

Zoom

Figa farcida de foie a la brasa sobre un jaç de pètals de rosa
(Fotografia: La Calèndula)

Zoom

Llagostí amb flor de pastanaga i aire de coco amb comí
(Fotografia: La Calèndula)

Zoom

Bacallà amb pil-pil d’ametlles tendres i flors de fonoll
(Fotografia: La Calèndula)

El menú gastronòmic

El menú d'estiu

Sorbet de cogombre amb salmó i flors d’alfàbrega
Llagostí amb flor de pastanaga i aire de coco amb comí
Cervesa rosada Gala de flors
(hibiscus,calèndula,saüc i llúpol)

Figa farcida de foie a la brasa sobre un jaç de pètals de rosa
Bacallà amb pil-pil d’ametlles tendres i flors de fonoll
Mallolet Blanc Roig Parals
(macabeu, moscat i garnatxa blanca) D.O.Empordà

Magret d’ànec amb arròs cremós de menta i mores
Abadal Cabernet Franc
(cabernet i ull de llebre) D.O. Pla de Bages

Sorbet de flor de saüc amb gerds ecològics
Pastís esponjós de xocolata amb fruites i flors d’estiu Xampanyetde flors de saüc

Infusió d’herbes i flors fresques digestives

Preu del menú 45€ IVA INCLÒS
Maridatge amb vins +16€






(Clicar damunt les imatges per ampliar-les)

Zoom

Bacallà amb pil-pil d’ametlles tendres i flors de fonoll
(Fotografia: La Calèndula)

Zoom

Magret d’ànec amb arròs cremós de menta i mores
(Fotografia: La Calèndula)

Zoom

Magret d’ànec amb arròs cremós de menta i mores
(Fotografia: La Calèndula)


Zoom

Sorbet de flor de saüc amb gerds ecològics i roses
(Fotografia: La Calèndula)


Zoom

Pastís esponjós de xocolata amb fruites i flors d’estiu
(Fotografia: La Calèndula)


Zoom

Infusió d’herbes i flors fresques digestives
(Fotografia: La Calèndula)


© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés
Back-Index