La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsBack


Activitats i esdeveniments a la ciutat de Girona
Anar

Les Anxovetes.
Dissabte 7 de maig. Reportatge fotogràfic de l'actuació de "Les Anxovetes", amb els "The Hanfris Quartet", a la plaça de la Indpendència. 42 fotografies.

Festival A Capella. Actuació de Les Anxovetes
Anar

Out of the Blue.
Diumenge 8 de maig. Reportatge fotogràfic de l'actuació de "Out of the Blue", el principal grup a cappella masculí d'Oxford, a la plaça de la Indpendència. 24 fotografies.

Festival A Capella. Actuació de Out of the Blue
Anar

Black Music Choir.
Dilluns 9 de maig. Reportatge fotogràfic de l'actuació de "Black Music Choir", una iniciativa formativa adreçada a joves d’entre 10 i 25 anys. 42 fotografies.

Festival A Capella. Actuació de Black Music Choir
Anar

N'Clau Vocal.
Dimecres 11 de maig. Reportatge fotogràfic de l'actuació de "N'Clau Vocal", un grup vocal del barri de Sants format per joves d’entre 15 i 25 anys. 21 fotografies.

Festival A Capella. Actuació de N'Clau Vocal
Anar

Rap de Girona.
Dijous 12 de maig. Reportatge fotogràfic de l'actuació de "Rap de Girona", una exhibició dels finalistes de l'última edició del "Rap dóna de menjar". 24 fotografies.

Festival A Capella. Rap de Girona
Anar

Les Fourchettes.
Divendres 13 de maig. Reportatge fotogràfic de l'actuació del quartet femení "Les Fourchettes" a la plaça de la Indpendència. 24 fotografies.

Festival A Capella. Actuació de Les Fourchettes
Anar

Buzztones.
Dissabte 14 de maig. Reportatge fotogràfic de l'actuació del grup masculí establert a Londres, a la plaça de la Indpendència. 24 fotografies.

Festival A Capella. Actuació de Buzztones
Anar

El Pony Pisador.
Diumenge 15 de maig. Reportatge fotogràfic de l'actuació del grup de folk que barreja estils de música tradicional d’arreu del món. 27 fotografies.

Festival A Capella. Actuació de El Pony Pisador
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés