La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Del dissabte 12 al diumenge 20 de maig 2018 s'ha celebrat la 63ena. edició de l'esdeveniment "Girona Temps de Flors", una setmana durant la qual els projectes florals omplen de color i creativitat els principals monuments de la ciutat.
El dissabte 19 de maig 2018 es va projectar un joc cinestèsic de música i llum sobre ornamentació floral a les escales de la basílica de Sant Feliu, a càrrec deLightthink Lab i Dabú.

[Temps de Flors 2017]


Temps de Flors 2018. Joc cinestèsic de música i llum sobre ornamentació floral a les escales de la basílica de Sant Feliu

Index

Temps de Flors 2018. Joc cinestèsic de música i llum sobre ornamentació floral a les escales de la basílica de Sant Feliu Temps de Flors 2018. Joc cinestèsic de música i llum sobre ornamentació floral a les escales de la basílica de Sant Feliu Temps de Flors 2018. Joc cinestèsic de música i llum sobre ornamentació floral a les escales de la basílica de Sant Feliu
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés