La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El diumenge 10 de març 2019 es va celebrar la VII Jornada de l'Esport Femení 2019 a la plaça Salvador Espriu, la de Francesc Calvet i Rubalcaba, la plaça Catalunya i el riu Onyar, aprofitant la proximitat amb el 8 de març, commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora.
En aquesta edició s'hi han sumat diferents esports, com l'akido o el futbol sala. També ha estat novetat la participació del col·legi de psicòlegs, que va fer diferents xerrades a esportistes sobre la concentració prèvia abans d'un partit. També van ser noves respecte a anys anteriors les entrevistes a esportistes, petites i grans, que van explicar les seves experiències.

Piragüisme al riu Onyar

(Ampliar) - Piragüisme al riu Onyar.

Unes 1.600 dones varen participar en les activitats, des del futbol, fins als escacs, passant pel handbol, el rugbi o el piragüisme al riu Onyar, una de les activitats estrella d'aquest any. També van tenir gran èxit les activitats paral·les com el rollerski, una activitat força innovadora que consiteix a fer esquí sobre asfalt i que va agradar molt entre el públic.

Foto de grup de les associacions i institucions participants en l'esdeveniment

(Ampliar) - Foto de grup de les associacions i institucions participants en l'esdeveniment.



  • V Jornada de l'Esport Femení. - Article i reportatge fotogràfic de la celebració de la jornada el diumenge 12 de març de 2017.

  • IV Jornada de l'Esport Femení. - Article i reportatge fotogràfic de la celebració de la jornada el diumenge 6 de març de 2016.

  • I Jornada de l'Esport Femení. - Reportatge fotogràfic de la celebració de la jornada, sota el lema "Dona’ un pas per l'esport", el diumenge 10 de març de 2013.


  • [Més imatges]------ Back-Index-Next

    Patinatge artístic a la plaça Calvet i Rubalcaba

    (Ampliar) - Patinatge artístic a la plaça Calvet i Rubalcaba.

    Basquet a la plaça Calvet i Rubalcaba

    (Ampliar) - Basquet a la plaça Calvet i Rubalcaba.

    Piragüisme al riu Onyar

    (Ampliar) - Piragüisme al riu Onyar.

    CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés