La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Organitzada per l'Associació Espanyola contra el Càncer-Girona va tenir lloc el diumenge l'1 de febrer 2015 la "Primera Cursa popular contra el càncer", iniciativa solidària l'objectiu de la qual era recaptar fons per als malalts de càncer i les seves famílies.

El podi de la cursa popular a la plaça Catalunya
(Ampliar) - El podi de la cursa popular a la plaça Catalunya.

La cursa que es va iniciar i acabar a la plaça Catalunya de Girona va comptar amb uns 800 participants. Tenia cinc modalitats: una cursa de 5 quilòmetres, una altra de 2,5, una caminada de 2 quilòmetres i mig i dues curses infantils, de 7 a 9 anys i de 0 a 6. Les curses infantils consistien a fer dues i una volta a plaça Catalunya respectivament.
A part d'aquestes curses populars, també es va celebrar una cursa-repte de més de 100 quilòmetres corrent realitzada per dos corredors d’elit, l'Adrià Cruz i Roger Lacaci, que varen anar de Barcelona a Girona en 15 hores per la carretera Nacional II.

(Ampliar) - Arribada dels corredors d'elit Adrià Cruz i Roger Lacaci, després d'anar de Barcelona a Girona en 15 hores.

La cursa popular passant pel Pont de Pedra
(Ampliar) - La cursa popular passant pel Pont de Pedra.

[Més imatges]-------------Back - Index - Next

• Cursa de Sant Silvestre 2014. Reportatge i article de la cursa clàssica del 31 de desembre, edició 2014.