La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats



Síntesi:

El La 62a edició del Rally Costa Brava, el ral·li més antic de l’Estat espanyol, ha tornat a tenir Girona com a centre neuràlgic. El divendres 14 i el dissabte 15 de març 2014, la ciutat ha acollit el parc tancat, el village, la direcció de la cursa i l’arribada davant dels aficionats d’aquesta festa de la velocitat i la regularitat per a vehicles cl&agfrave;ssics. El ral·li ha tingut la sortida oficial a Lloret de Mar a un centenar de vehicles participants.
El reportatge correspon a la sortida del dissabte des de la plaça de la Independència de Girona. En la categoria de velocitat FIA, l'equip format per Xesus Ferreiro i Javier Anido (Porsche Carrera RS) van resultar vencedors amb 27 segons sobre els italians Lucky i Fabrizia Pons (Lancia Ral·li 037) i gairebé cinc minuts per sobre els tercers, els italians Enrico Brazzoli i Paola Valmassoi (Lancia Ral·li 037). Entre els participants del Campionat de Catalunya, els vencedors van ser Francesc Gutiérrez i Alex García (BMW M3).



Ral·li Costa Brava 2014 a Girona

[Més imatges]

Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés