La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats



Síntesi:

El dissabte 16 de setembre 2017 s'ha presentat a la Llibreria Geli de Girona el llibre "La cuina antiga. Ibers, grecs i romans" de Jaume Fàbrega. La presentació ha anat a càrrec del director del Museu d'Arqueologia de Catalunya - Girona, Ramon Buxó.
Finalitzada la presentació, s'ha ofert al participants un tast d'una de les receptes del llibre, porc amb albercocs, plat preparat per Abraham Simon, autor de "Cassoles de Girona".



Llibreria Geli. Presentació de La cuina antiga. Ibers, grecs i romans, de Jaume Fàbrega, amb Ramon Buxó i Abraham Simon

[Video]

[Informació]

[Més imatges]

Informació-Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés