Les Fires per temes

Actes tradicionals i populars
Espectacles infantils i familiars
Música
Música
A més a més
A més a més

Les Fires dia a dia

Divendres 26
Dissabte 27
Diumenge 28
Dilluns 29
Dimarts 30
Dimecres 31
Dijous 1
Divendres 2
Dissabte 3
Diumenge 4

[Inici]

Girona, octubre de 2012

Benvolgut conciutadà, benvolguda conciutadana, Em plau d’enviar-vos una salutació molt cordial des d’aquesta primera pàgina del programa de les Fires de Sant Narcís de 2012.

Efectivament, tot és a punt perquè el pregó que tradicionalment es pronuncia des del balcó principal de l’Ajuntament doni pas a dies intensos de festa, de retrobaments personals, de cultura i d’esbarjo que deixaran de banda definitivament les xafogors i els atrafegaments de l’estiu i consolidaran la tebiesa i les calmes de la tardor que, lentament, ens conduiran al ple hivern.

És la manera que Girona té d’expressar la seva vitalitat més genuïna, de renovar cada any una tradició que ve de lluny, que ens identifica com a col·lectivitat i que, al mateix temps, palesa el nostre esperit més hospitalari i cosmopolita als nombrosos visitants que se senten atrets pel magnetisme d’aquesta ciutat i per la seva Festa Major.

Les Fires de Sant Narcís són, també, la culminació de la participació majoritària i decidida de les entitats i associacions ciutadanes, amb la implicació de tots els serveis municipals, en un projecte d’interès general que durant uns dies transforma la ciutat en un fèrtil aparador de propostes subtils i agosarades, arrelades i innovadores, imaginades per a públics ben diversos.

Us convido a gaudir-ne amb il·lusió i entusiasme, a viure-les com un senyal de fortalesa davant els reptes i els interrogants d’una situació econòmica extraordinàriament crítica, i com a demostració de la nostra esperança col·lectiva en un futur millor.

Que tingueu unes bones Fires!

Carles Puigdemont i Casamajó
Alcalde de Girona


Web de l'Ajuntament de Girona

Web de Fires de Sant Narcís

Tweets de les Fires: #firesgirona

Facebooks de Fires:
Fires de Girona
Barraques de Fires


Ampliar

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés