Compro i cuino: la primavera a la cuina

El xef Pere Massana, del restaurant Massana de Girona, ens farà gaudir d'un matí molt entretingut fent la compra tots junts, pel Mercat del Lleó, dels productes frescos i de temporada que tenim al nostre abast. Tot seguit, a l'Aula, el xef ens ensenyarà a fer uns plats primaverals amb tots els productes i podrem gaudir de la seva experiència i professionalitat i participar en l'elaboració de les seves receptes. El restaurant Massana es caracteritza pel seu treball a partir dels productes d'origen i autòctons que fan que la seva cuina sigui tradicional i innovadora a la vegada. Restaurant amb una llarga tradició familiar, premiat amb una estrella Michelin. En finalitzar l'activitat es farà la degustació dels plats.


Activitats i receptes

  • Les compres al Mercat del Lleó

  • Amanida tèbia de lluç i rap a la vinagreta de tàperes amb cruixent de carxofa

    - Preparació de la mongeta verda
    - Preparació del cruixent de carxofa
    - Saltejat de la mongeta i preparació de la vinagreta
    - Preparació del lluç i el rap
    - Preparació i muntatge del plat

  • Múrgoles a la crema amb fetge fresc d'ànec

    - Preparació de les múrgoles a la crema
    - Preparació del fetge d'ànec
    - Preparació i muntatge del plat

  • Espatlles de conill en escabetx i bolets del temps

    - Preparació de les verdures
    - Cocció de les verdures a la cassola
    - Preparació i cocció de les espatlles de conill
    - Preparació i cocció dels bolets
    - Preparació i muntatge del plat


  • Back-Index