El món del pernil: el tall del pernil ibèric

Què hem de fer per no fer-nos mal a l’hora de tallar un pernil i per no desaprofitar-lo. Albert Falguera ens explica els petits secrets per triar i tallar un pernil per treure’n el màxim aprofitament i a l’hora coneixem i degustem algunes receptes fàcils per poder gaudir del pernil en els nostres àpats. L’Albert és un expert tallador amb molts anys d’experiència. Actualment es dedica a ensenyar a les mestresses de casa i a qui tingui ganes d’aprendre. Tot això amb la col·laboració del carnisser Jordi Romagós de la carnisseria Romagós del Mercat del Lleó que ens proporciona el producte.

Receptes i activitats

  • El tall del pernil ibèric

  • Pràctiques de tall de pernil

  • Receptes amb pernil
    (Crema de meló amb pernil, mongetes tendres amb pernil, crema de porros amb pernil, truita de pernil, carpaccio de figues i pernil, carpaccio de salmó amb pernil, guisat de carxofes al pernil, albergínies farcides amb verdures i pernil, truita de patates i pernil a l'andalusa, timbal de llenties i mongetes amb oli de pernil ibèric, pits de pollastre farcits amb formatge i pernil serrà, i pernil amb sorpresa de fruites)

  • Focaccia

  • Back-Index