Múrgoles a la crema amb fetge fresc d'ànec

Ingredients per 4 persones
-------- - 500 gms de múrgoles
-------- - 500 gms de crema de llet
-------- - 300 gms de fetge fresc d'ànec
-------- - Un polsim de nou moscada

Elaboració.
Per les múrgoles

Posem les múrgoles en una paella, les saltegem i hi afegim la crema de llet. Hi posem una mica de sal i un polsim de nou moscada, i ho deixem reduir fins que tingui una textura espessa. Si cal, ho rectifiquem de sal.

Pel fetge d'ànec
Tallem el fetge d'ànec en llesques d'1 cm de gruix, aproximadament. L'enfarinem i el salem. Posem una paella al foc i quan està ben calenta, daurem el fetge pels dos costats i, seguidament, el posem en un paper assecant perquè absorbeixi tot el greix.

Presentació del plat
En un plat hi posem les múrgoles amb la crema i, a sobre, el fetge d'ànec.


Reportatge dels ingredients (Clicar damunt les imatges per ampliar-les)

Zoom Zoom Zoom Zoom
Reportatge del procés (Clicar per veure'l)


© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés
Back-Index-Next