© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés


Marató de Cuina 2011 especial Fòrum Gastronòmic

El divendres 18 de febrer de 2011, amb motiu de l'esdeveniment Fòrum Gastronòmic Girona 2011, de les 10 del matí a les 7 de la tarda, diferents col·lectius de cuina i xefs de la ciutat pasen per l’Aula Gastronòmica per tal d’aportar idees, receptes i estils diversos, i es mantenen els fogons encesos durant tot el dia.

Algunes xifres: 1.381 fotografies dels plats i els processos d'elaboració pas a pas, 18 plats preparats, 16 xefs i col·lectius de cuina, 9 hores de cuina.

Plats preparats: receptes i elaboracions pas a pas
  • Yakisoba
    Christian Sorensen. Restaurant L'Est ----------------------------------------------------[Veure el plat]
  • Rostit de seitan, panses i xampinyons, acompanyat de puré de pastanagues
    Mª Jesús Amer. Restaurant Amaranta ----------------------------------------------------[Veure el plat]
  • Carxofes amb llagostins i cruixent de cansalada ibèrica
    Iolanda Bustos. Restaurant La Calèndula ------------------------------------------------[Veure el plat]
  • Bunyols (Hojuelas)
    Elena Lozano. Restaurant Bau Bar -------------------------------------------------------[Veure el plat]
  • Quiche de bacó i xampinyons
    Encarna Ortiz i Teresa Rodríguez - Les Cuineres de Salt --------------------------------[Veure el plat]
  • Tatin de carbassa amb mandarina de iogurt ecològic
    Carme Picas. Restaurant Càtering El Ginjoler --------------------------------------------[Veure el plat]
  • Planxat de foie gras amb carbassa i oli de vainilla
  • Hamburguesa de vedella i foie amb poma al forn, vermut i canyella
  • Magret a la brasa (sense brasa)
    Jordi Àvila. Empresa l'Ànec dels Pirineus ------[Veure plat 1]---[Veure plat 2]---[Veure plat 3]
  • Corball amb salsa de cítrics
    Miquel Vila Crosa. Alumnes de l'Escola d'Hostaleria de Girona -------------------------[Veure el plat]
  • Crema de pastanagues amb gust exòtic
    Fina Vila. Mestra de Cuina - Taller --------------------------------------------------------[Veure el plat]
  • Magdalenes de coco i plàtan
    Isabel Ginès. Empresa ALIM&CUIN ------------------------------------------------------[Veure el plat]
  • Peu de porc farcit de farcellet de col setsemanera amb nap negre i mill
    Cesc Fernández. Cuina Artesana de Girona ---------------------------------------------[Veure el plat]
  • Pastís de Sacher
    Anna Vinyoles - Alumnes Cases d'Oficis -------------------------------------------------[Veure el plat]
  • Arròs mar i muntanya
    Aleix Davant. Restaurant El Burg ---------------------------------------------------------[Veure el plat]
  • Nachos mediterranis
    Miguel Ángel Gordoa. Restaurant Gàrum Gastronòmic ---------------------------------[Veure el plat]
  • Llengua de vedella amb fetge d'ànec, vainilla, poma verda i brots
    Xavier Arrey. Restaurant Pati Verd ---------------------------------------------------------[Veure el plat]
  • Pastís de ceba
    Carme Vinyoles. Restaurant La Magrana, de Banyoles ----------------------------------[Veure el plat]
  • Degustació dels plats. Miscel·lània de la Marató

  • Back-Index