La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El dimecres 29 de març 2017 es varen presentar les XXIV Jornades Gastronòmiques "Pals i la cuina de l'arròs", que tindran lloc de l'1 d'abril al 14 de maig, al Mercat del Lleó, organitzades per l’Ajuntament de Pals en col·laboració amb els restaurants i els molins arrossaires del municipi.
Les jornades varen ser presentades per l'alcaldessa i regidora de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Pals, Sílvia Monar, Josep Clausell, d'Arròs Molí de Pals, Albert Grassot, d'Arròs l'Estany de Pals, i el xef Joan Carles Sánchez en representació dels restaurants que hi participen.

Arròs preparat pels xefs Jordi Ribas i Jordi Vallespí
(Ampliar) - Arròs preparat pels xefs Jordi Ribas i Jordi Vallespí.

Durant la presentació els xefs Jordi Ribas, del restaurant Sol Blanc, i Jordi Vallespí, del resuarant Pahissa del Mas Pou, tots dos de Pals, varen preparar uns arrossos amb diverses classes de gra que varen ser tastats pels assistents a l'acte.

Un moment de la presentació
(Ampliar) - Un moment de la presentació.
Els xefs Jordi Ribas i Jordi Vallespí preparant els arrossos
(Ampliar) - Els xefs Jordi Ribas i Jordi Vallespí preparant els arrossos.

Josep Clausell, d'Arròs Molí de Pals, durant la presentació
(Ampliar) - Josep Clausell, d'Arròs Molí de Pals, durant la presentació.
L'alcaldessa i regidora de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Pals, Sílvia Monar
(Ampliar) - L'alcaldessa i regidora de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Pals, Sílvia Monar.
Albert Grassot, d'Arròs l'Estany de Pals, durant la presentació
(Ampliar) - Albert Grassot, d'Arròs l'Estany de Pals, durant la presentació.

[Més imatges]



-----------Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés