Veure'l-Back-Index

LA SITUACIÓ.

Situat en ple centre històric de la ciutat de Girona, al carrer Mercaders, zona comercial peatonal entre l'Ajuntament, a la plaça del Vi, la Rambla de la Llibertat, i les Voltes d'en Rosés.

A escassa distància s'hi troba un dels conjunts de voltes més típiques de Girona, vestigis del seu passat medieval dins el que havia estat l'antiga zona gremial: a part de les Voltes d'en Rosés, a escassos metres les del carrers de les Ferreries Velles i del carrer Minali constitueixen una de les imatges més emblemàtiques de la ciutat.

EL RESTAURANT.

Occi restaurant està especialitzat en una cuina acurada i plats elaborats. El punt de partida és la qualitat: fem servir productes de mercat i de temporada. Treballem des de l’originalitat i la creativitat i per això recorrem tant a les bases de la cuina tradicional com a les tècniques més innovadores.
Disposem d’un carta àmplia que va des de la senzillesa i qualitat d’un pernil ibèric o d’uns formatges, passant pels plats més tradicionals com el bacallà a la llauna o el tàrtar de vedella i acabant amb les propostes més creatives com són el carpaccio de gambes o els tirabuixons de calamars amb romesco.


© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés